Spå framtiden

Här kan du spå din framtid med hjälp av spelkort ! Slappna bara av i kroppen, ta det lugnt och klicka på knappen för att se vad framtiden har för dig !
dra ett kort bild


Ta ett djupt andetag och slappna av i kroppen. Dra sedan ditt kort och se din framtid !Tolkning

Svaret du får är oftast ganska diffust och du bör tänka efter både en och två gånger innan du bestämmer dig för hur du ska tolka det !

Det är inte alltid det första du tänker på som är den rätta tolkningen av din spådom. Sätt dig i lugn och ro och tänk efter.

Andra sätt att spå framtid

Spå i händer

Att spå i händer är ett av de äldsta sätten att spå och det har använts i tusentals år. Det finns många olika system för att spå händerna. Oftast läser man av linjerna på handen.

Spå i sump

Är ett väldigt gammalt sätt att spå på, oftast använder man sig av te eller kaffe sump. Det går ut på att undersöka sumpen och se vilka bilder som du ser i den och sen tolka vad de bilderna betyder just för dig.

Spå i pendel

Att spå i pendel är ett gammalt men pålitligt sätt att spå. Det går ut på att du använder dig av en pendel. Beroende på hur den roterar så betyder det Ja eller Nej. En pendel fungerar bra till mindre och enklare spådomar. Du kan till exempel fråga om du ska besöka en vän, eller om du ska gå en runda. Du kommer då få enkla ja eller nej svar. Här kan du fråga pendeln online gratis.

Orakel

Ett orakel är en portal som talar med gudarnas röst ! Denna portalen kan du fråga enklare frågor och få enkla svar. Oftast får du bara ja, nej eller kanske svar. Om det är något mer komplicerat du vill ha svar på så kan du dela upp din stora fråga i flera mindre frågor. Här kan du fråga vårt orakel.

Tarot

Tarot är ett gammalt sätt att spå. Man använder gamla spelkort från en magisk egyptisk bok för att sia framtiden. Här kan du få svar på mer avancerade frågor som kräver lite mer tolkning, men som kan ge dig en bättre insikt i ditt liv ! Här kan du läsa mer om Tarot

Horoskop

Att se till stjärnorna för att sia om framtiden är ett av de äldsta sätten att göra en spådom. Här är en bra sida där du kan se dagshoroskop på nätet. Det finns många sätt att ställa horoskop, och vad många inte vet är att dagshoroskopen i dagstidningarna är rätt så förenklade. Detta betyder inte att de inte stämmer, men astrologi är komplicerat.


counter on godaddy.